PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac ubio ćerku (19) pa pucao sebi u glavu!
Foto: Shutterstock

UBISTVO I SAMOUBISTVO

PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac ubio ćerku (19) pa pucao sebi u glavu!

Austrija -
Austrijanac Peter S. je iz za sada nepoznatog razloga u porodičnoj kući u Santo Domingu, ubio svoju devetnaestogodišnju kćerku a potom i sebe

LINC - Penzionisani hotelijer iz Gornje Austrije Peter S. (71) ubio je svoju kćerku (19), a nakon toga izvršio samoubistvo.

Austrijski medije prenose da je Peter S., koji je godinama živeo sa porodicom u Dominikanskoj Republici, patio je od teške depresije. Prema pisanju Kronen cajtunga, Peter S. je važio za vrhunskog i uspešnog hotelskog menadžra, a između ostalog vodio je hotele u Čileu, Njujorku, Urugvaju. Posle odlaska u penziju sa suprugom i dvoje dece preselio se u Dominikansku Republiku.

Psihički teško bolestan, Peter S. je iz za sada nepoznatog razloga u porodičnoj kući u Santo Domingu, 18. marta posegnuo za pištoljem i ubio svoju devetnaestogodišnju kćerku. Odmah nakon toga on je i sebi ispalio metak u glavu.

Međutim, još uvek nije poznato da li je povod ovog ubistva i samoubistva teška depresija sa kojom se Peter S. svakodnevno borio, ili se iza ovog krvavog čin kriju drugi razlozi. Odgovore na ova pitanja daće istraga koju trenutno sprovode policijske službe Dominikanske Republike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track