SVAĐA DO KRVI: Bečlijka nožem izbola navijača Partizana!
Foto: Printscreen Oe24.at/ TZ ÖSTERREICH / Privat

ZLOČIN U BEČU

SVAĐA DO KRVI: Bečlijka nožem izbola navijača Partizana!

Austrija -
Miroslav C. (39) Srbin iz Bosne posle svađe fizički je nasrnuo na njegovu devojku Betinu E. (25) ,a ona ga je napala nožem i nanela mu povrede opasne po život

BEČ - U noći na subotu (11. april) u bečku traumatološku bolnicu Majdling (UKH Meidling) dovezen je Miroslav C., (39) Srbin iz Bosne, sa mnogobrojnim teškim povredama opasnim po život. Njega je brutalno izbola devojka Austrijanka, Betina E. (Bettina E. 25).

U ovom krvavom obračunu i Betina je zadobila teže povrede zbog kojih je prebačena na bolničko lečenje u Opštu univerzitetsku bolnicu Beča (AKH Wien). Policiji je ovaj par poznat od ranije jer je bilo prijava zbog nasilja. Policija je čak zabranila Miroslavu C., da ulazi u stan svoje 14 godina mlađe devojke, jer ju je više puta pretukao. U međuvremenu su se oni ipak pomirili i prema statusu na Fejsbuku, opet bili zaljubljen par.

Bečki list Esterajh (Österreich) piše da je "lepa Bečlijka dala još jednu šansu čoveku očigledno sklonom nasilju, ultranacionalisti, huliganskom navijaču beogradskog Partizana, koji ima dvoje dece sa drugom ženom". Miroslav očigledno nije presta da maltretira Betinu ni posle pomirenja. Prema prvom policijskom izveštaju, on je napao u njenom stanu, i udarao pesnicama po licu i zbog čega ima velike hematome i masnice. Istraga će utvrditi da li joj je pretio i nožem.

Ono što je izvesno je da je Betina u besu dohvatila nož, i 15 puta izbola Miroslava po grudima. On je, teško ranjen, ostao da leži na krevetu. Ona je istrčala iz kuće na ulicu, akada su je prolaznici ugledali svu krvavu pozvali su policiju.

Policija sada vodi krivičnu istragu protiv oboje. Teško ozleđeni Miroslav je osumnjičen za nanošenje telesnih povreda, a Betina za pokušaj ubistva odnosno prekoračenje nužne odbrane. Oboje su uhapšeni i nalaze se na bolničkom lečenju pod policijskim nadzorom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track