Najnovije vesti

AUTOM SRUŠIO PUMPU: Mladić (29) je od siline udara izleteo iz kola i poginuo!

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD GRACA

AUTOM SRUŠIO PUMPU: Mladić (29) je od siline udara izleteo iz kola i poginuo!

Austrija
U izvlačenju slupanog automobila iz ruševina pumpe učestvovalo je petnaest vatrogasaca a teren je satima je raščišćavan

GRAC - Dvadesetdevetogodišnji mladić poginuo je nadomak svoje kuće. On se u subotu kolima udario u jednu crpnu pumpu koju je bukvalno srušio.

Ova stravična saobraćajna nesreća dogodila se u selu Vern (Werndorf), južno od Graca (Graz) na samo nekoliko kilometara od stana mladića. Dvadesetdevetogodišnji investicioni savetnik  izgubio je kontrolu nad svojim automobilom, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izleteo sa puta i udario u pumpu.

Od siline udarca zgradag dužine šest i širine dva metra potpuno je uništena. Iako je izgrađena od masivne cigle ona se srušila do temelja.  Vozač je usled udara ispao iz vozila i na mestu ostao mrtav.  Volonteri Crvenog krsta su na licu mesta pokušali da reanimiraju vozača, ali bezuspešno, jer je ubrzo podlegao povredama. Za sobom je ostavio suprugu i petogodišnje dete.

U izvlačenju slupanog automobila iz ruševina pumpe učestvovali su dobrovoljci iz vatrogasnog doma u Vernu i Feldkirhenu ( Feldkirchen). Ukupno 15-­oro ljudi satima je raščišćavalo teren.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...