STRAVIČAN ZLOČIN: Taksistkinji (56) mušterija prerezala grlo!
Foto: Printscreen Oe24.at/kerschi.at

ubistvo u gornjoj austriji

STRAVIČAN ZLOČIN: Taksistkinji (56) mušterija prerezala grlo!

Austrija -
Policija pronašla taksi vozilo marke „mercedes“, a u njemu zatekla užasan prizor, mrtvu ženu u lokvi krvi sa više ubodnih rana po telu

LINC - Žena (56), taksista, pronađena je mrtva, sa prerezanim grlom u svom vozilu, u utorak rano ujutru, oko 2.30 sati, u Gunskirhenu (Gunskirchen) u Gornjoj Austriji.

Ona je započela poslednju vožnju u 21 sat i krenula je sa Glavne železničke stanice u Lincu i trebalo je da odveze mušteriju ili više njih do Velsa, saopštava policija. Kada su u centrali taksi stanice primetili da taksi vozilo duže vreme stoji u Gunskirhenu (Gunskirchen), pokušali su da stupe u kontakt sa taksistkinjom.

Kako se žena nije javlja na pozive, njima je to bilo veoma sumnjivo i odmah su pozvali policiju. Kada je policija locirala vozilo u taksiju marke „mercedes“, zatekli su mrtvu ženu, sa prerezanim grlom i više ubodnih rana po telu. Farovi na austomobilu još su bili uključeni, kao i motor koji je još uvek radio. Vozilo je nađeno ispred jednog velikog marketa za cveće.

Policija pretpostavlja da je žena izbodena nožem, ali se za oružjem i ubicom još traga. Obdukcija žrtve je u toku, ali je ustanovljeno da je zadobila više ubodnih rana i da joj je prerezano grlo. Policija je raspisala poternicu za nepoznatim počiniocem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track