KAKAV DIVLJAK: Skočio detetu (10) na glavu i pobegao!
Foto: ORF

CRNI VIKEND NA KUPALIŠTIMA AUSTRIJE

KAKAV DIVLJAK: Skočio detetu (10) na glavu i pobegao!

Austrija -
Nepoznati muškarac naneo je teške povrede glave desetogodišnjem dečaku i pobegao sa bazena. Za vikend se udavile četiri osobe

GRAC - Policija još uvek traga za kupačem koji je u subotа popodne teško povredio jednog desetogodišnjeg dečaka na bazenu u Vajcu u Štajerskoj (Weiz in der Steiermark).

Nepoznati muškarac oko 17 sati skočio je sa 3 metаrа visoke skakaonice. On je pri uranjanju u vodu udario pao pravo na dečaka koji je plivao ispod. Onom što je neverovatno je da se čovek nije ni osvrnuo da proveri da li je dete povređeno već jeotplivao do ivice bazena i pobegаo.

Ovaj desetogodišnji učenik zadobio je teške povrede glаve i kolima hitne pomoći prevezen je u Dečiju bolnicu u Grac. Policijа Vаjca moli svedoke ili ako je neko prepoznao ovog nesavesnog kupačadа se jаve nа 059 133/62 60.

Ovaj vikend bio je crn za kupače jer je odneo četiri života. U Osojskom jezeru (Ossiacher Seeu) Koruškoj u subotu se udavio jedan pedesettrogodišnji muškarac, a u jezeru u Halštatu, u u Gornjo pred očima mnogobrojnih turista mladić (27) je zaronio i više nije isplivao, da bi ga ubrzo izvukli mrtvog.

Jedan 76-godišnji muškarac je u Regbergu (Rechberg) dok je plivаo doživeo srčani udar i umro,a četvrta žrtva je mađarski državljanin (28) koji se utopio na kupalištu Andаu (Badesee Andau).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja