NESREĆA MESEC DANA NAKON VENČANJA: Teško povređen milioner koji je oženio prostituku!

Nesreća u šumi

NESREĆA MESEC DANA NAKON VENČANJA: Teško povređen milioner koji je oženio prostituku!

Austrija -
Švajkert je odmah prebačen u bolnicu u Sankt Peltenu gde su lekari konstatovali prelom rebara i povredu kičme zbog čega se strahuje da bi mogao da ostane paralisan

BEČ - Austrijski milioner Klauš Švajkert (Klaus Schweikert 58) koji je široj javnosti postao poznat nakon venčanja sa prostitutkom Lucijom (28) koju je poznavao svega nekoliko sati, teško je povređen u nesreći koju je imao na svom motociklu i preti opasnost da ostane nepokretan.

On je juče sleteo s puta dok je svojim skuterom marke "honda" velikom brzinom vozio kroz šumu u Donjoj Austriji. Do nesreće je došlo kada je naleteo na panj posle čega je izgubio kontrolu, pao sa motora koji se potom prevrnuo na njega.

Nesreća se dogodila nepunih mesec dana posle venčanja i samo dve nedelje pred odlazak mladenaca na medeni mesec.

Švajkert je odmah prebačen u bolnicu u Sankt Peltenu gde su lekari konstatovali prelom rebara i povredu kičme zbog čega se strahuje da bi mogao da ostane paralisan.

"Trenutno je na intenzivnoj nezi i imao je tri hitne operacije. Prema onome što su mi lekari rekli postoji opasnost da ostane paralisan", rekao je Švajkertov prijatelj austrijskim medijima.

Švajkertova supruga Lucija je u momentu nesreće bila u Češkoj kod rodbine i koliko danas će biti uz supruga. Ostaje misterija zašto je Švajkert skuterom toliko jurio po šumskom putu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track