TRAGIČNA SMRT PEVAČICE: Pijan zgazio verenicu uoči venčanja!
Foto: Printscreen Heute.at

TUGA

TRAGIČNA SMRT PEVAČICE: Pijan zgazio verenicu uoči venčanja!

Austrija -
Sestra bliznakinja nastradale Stefani S (32) kaže da je veoma zabrinuta za verenika svoje pokojne sestre, jer je doživeo nervni slom posle nesreće

SANKT PELTEN - Istragu o smrti austrijske pevačice Stefani S.(32) u Folštalu (Wolfsthal) u Donjoj Austriji preuzela kriminalistička služba.

Sestra bliznakinja pevačice koju je automobilom pregazio njen verenik (30), ne može da veruje da je to uradio namerno. Ona, iako je još uvek u šoku posle tragične pogibije sestre, tvrdi da je mladić veoma voleo nje njenu sestru.

"Bili su vereni i planirali su venčnje", kaže Stefanijina sestra za list Hojte (Heute) i dodaje da je veoma zabrinuta za verenika svoje pokojne sestre, jer je doživeo nervni slom kada je shvatio šta je učinio i da je Stefani mrtva.

Međutim prema prvim saznanjima policije par se proteklog vikenda posvađao posle jedne seoske zabave na kojoj su nastupali sa svojom grupom "Rokabela Rokfeleri" (Rockabella Rockefeller). Obdukcijom tela utvrđeno je da je u trenutku udarca automobilom Stefani ležala na putu, što je dodatno povećalo sumnje policije u čitav slučaj.

Da podsetimo tragedija se dogodila u nedelju oko podne, na jednom poljskom putu kod donjeaustrijskog gradića Bruk na Lajti (Bruck/Leitha). Pevač je automobilom udario Stefani i vukao je još 20 metara, a vozilo se zaustavilo tek posle 60 metara. Policija je utvrdila da je u trenutku nesreće vozač bio pijan a prema izveštaju policije tri sta sata posle nesreće njemu je u krvi nađeno 1,5 promila alkohola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track