ĆERKICA (4) SVEDOK KRVAVE DRAME: Otac umro, majka teško ranjena u pucnjavi u kupatilu!
Foto: Rojters

Tragedija u Donjoj Austriji

ĆERKICA (4) SVEDOK KRVAVE DRAME: Otac umro, majka teško ranjena u pucnjavi u kupatilu!

Austrija -
Ćerkica je istrčala na ulicu i vikala "Mama! Tata! Mama! Tata!", kaže prvi komšija

POTENDORF - Četvrogodišnja ćerkica bila je svedok krvavog obračuna svog oca Mihaela M. (42) i majke Mihaele (42) u Potendorfu u kojem je pod još nejasnim okolnostima otac poginuo, a majka teško ranjena.

Juče oko šest sati ujutru žena je ušla u kupatilo, za njom muž, sa pištoljem. Šta se tačno dogodilo u kupatilu, utvrdiće veštaci, ali zna se da je iz pištolja ispaljeno sedam, možda i osam metaka, od kojih je barem jedan pogodio ženu u glavu, teško je ranivši. Zna se i da je pokraj nje, u lokvi krvi, pronađen mrtav muškarac.

Policija ne odbacuje mogućnost da je muškarcu, koji je prvo pucao na ženu, ona istrgla pištolj iz ruku i ubila ga u samoobrani. Oružje je pronađeno kraj žrtava, koje su delom ležale jedna preko druge. Teško ranjena žena je uspela da razbije prozor kupatila i da viče upomoć.

Ćerkica je istovremeno istrčala na ulicu i vikala "Mama! Tata! Mama! Tata!", kaže prvi komšija.

Devojčica mu je dotrčala u naručje, a on je potom otrčao da vidi šta se događa u susednoj kući. Ženi je pružio prvu pomoć i pozvao spasioce. Muškarcu više nije bilo spasa, a žena je helikopterom odvezena u najveću austrijsku bolnicu, bečku Opštu i Univerzitetsku kliniku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track