I PROSTITUCIJA U KRIZI: Bankrotirala dva austrijska bordela!
Foto: Profimedia

NI REKLAMA NIJE POMOGLA

I PROSTITUCIJA U KRIZI: Bankrotirala dva austrijska bordela!

Austrija -
Javna kuća koji se nalazila u blizini strogog centra grada, kod gradske većnice Beča stavila je ključ u bravu

BEČ - Do nedavno je pažnju prolaznika u Beču privlačilo je nekoliko neobičnij kombija koji subili vlasništvo jednog bordela. Njih su krasile fotografije polugolih "noćnih dama", u izazovnim pozama, zaposlenih u bordelu "Residenz - TMP" (Termin-PornBabes").

Vlasnik bordela ih je parkirao u blizini najfrekventnijih mesta u gradu i luksuznih hotela. Kontrolori parking servisa redovno su blokirali točkove vozila i pisali visoke kazne vlasniku kombija i bordela, zbog parkiranja na zabranjenim mestima. Međutim, preduzetnik je plaćao sve kazne i nastavljao po svome.

"Ovo je investicija koja vredi. Moraš da privučeš pažnju prolaznika" govorio je on.

Sada je i tome došao kraj. Bordel koji se nalazio u Grilparcerovoj ulici 5 (Grillparzerstraße) u blizini strogog centra grada, kod gradske većnice Beča, je bankrotirao. Objavljeno je da se lokal, ukupne površine 900 kvadrata, daje u najam za 15.000 evra mesečno, a novi zakupac bi trebao da otkupi nameštaj i druge delove inventara za 970.000 evra.

Bankrotiralo je drugo preduzeće ovog vlasnika, "sestrinski" bordel u donjeaustrijskom mestu Brin am Gebirge (Brünn am Gebirge). U provinciji je zakup lokala daleko niži i može se dobiti za 3.800 evra mesečno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track