HOROR NA MOMAČKOJ VEČERI: Došao kod druga na slavlje pa ostao bez pola uveta!
Foto: Profimedia

Padobranac izazvao incident

HOROR NA MOMAČKOJ VEČERI: Došao kod druga na slavlje pa ostao bez pola uveta!

Austrija -
Dok su se prijatelji uz piće zabavljalii u bar je ušao stranac i pozvao jednog od mladića sa momačke večeri na obaranje ruku

KREMS - Proslava momačke večeri u jednom baru u Podersdorfu u Donjoj Austriji krenula je po zlu kada je na žurku upao nezvani gost. Šestorica mladića iz Kremsa okupili su se da proslave "poslednju noć slobode" sa prijateljem koji se ženi ovog vikenda.

Dok su se prijatelji uz piće zabavljalii u bar je ušao stranac i pozvao jednog od mladića sa momačke večeri na obaranje ruku.

"Izgubio sam duel, ustao od stola i otišao. Onda je taj momak skočio na mene odpozadi i ujeo me za uvo", kaže povređeni Mihael M. On se od bola onesvestio, a sebi je došao posle ukazane prve pomoći od strane lekara hitne pomoći. Napadač je pobegao sa lica mesta.

Michael je odveden u bolnicu u Kremsu gde je utvrđeno da mu nedostaje dobar deo ušne školjke. On je potom operisan.Policija i dalje traga za napadačem. Prema rečima svedoka, visok je oko 1,75 metara, starosti između 25 i 28 godina i ima kratku smeđu kosu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track