ŽALILA SE NA BOLOVE U STOMAKU: Lekari je šokirali dijagnozom!
Foto: Profimedia

NIJE NI SANJALA ŠTA JE ČEKA

ŽALILA SE NA BOLOVE U STOMAKU: Lekari je šokirali dijagnozom!

Austrija -
Mnogi su se ove nedelja nadali da će dobiti milionski džek pot, ali ja sam dobio premiju, izjavio je suprug ove žene (36)

LINC - Žena (36) iz Gornje Austrije otišla je prošle nedelje zbog bolova u stomaku do lekara, a tamo je doživela šok.

Njoj su saopštili da je je pred porođajem iako je mislila da je neplodna. Naime ovaj par iz okruga Eferdinga bio je potpuno zatečen vešću da će iako su se pomirili sa tim da nikada neće postati roditelji ipak dobiti tako željeno dete.

Naime oni su godinama pokušavali da dobiju bebu, ali kako su lekari posle pregleda i analiza ženi rekli da su šanse za to gotovo nikakve ona se pomirila sa sudbinom i odustala. Par se posvetio uzgoju i prodaji cveća. Suprug je bio iznenađen ali i presrećan.

Posle prvobitnog šoka brzo su morali da se prilagode novonastaloj situaciji.U porođajnoj sali dogovotili su se da detetu daju ime Julijan. Prioritet je bio i odmah opremiti dečiju sobu i nabaviti osnovne stvari za bebu.

"Mnogi su se ove nedelja nadali da će dobiti milionski džek pot, ali ja sam dobio premiju, kaže presrećni otac. Kada sada vrate film bilo je simptoma koji su ukazivali na trudnoću, kao što su bol u leđima, gorušica, ali žena kaže da nije ni pomislila da je ostala da je u drugom stanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track