ŠTRAHE POSTAVIO REKORD: Milion Austrijanaca gledalo lidera FPÖ u emisiji ORF!
Foto: AP, 29.9.2013

Sve popularniji

ŠTRAHE POSTAVIO REKORD: Milion Austrijanaca gledalo lidera FPÖ u emisiji ORF!

Austrija -
Kikl je zaključio da je ovolika gledanost odličan znak i da mnogo govori i predstojećim pokrajinskim i gradskim izborima u Beču 11. oktobra ove godine

BEČ - "Skoro milion gledalaca pratilo je gostovanje lidera Slobodarske partije Austrije Hajnca Kristijana Štrahea (Heinz Christian Strache) u emisiji "Letnji razgovori" na austrijskom javnom servisu ORF", saopštio je generalni sekretar FPÖ Herbert Kikl (Herbert Kickl).

On je izjavio da je Štrahe svojim jezikom običnog čoveka, a ne političara, govorio o stvarima koje muče i brinu Austrijance.

Printskrin ORF
Printskrin ORF

"Govorio je jezikom običnog čoveka i ponudio prava rešenja, upravo na način kako to i on i funkcioneri FPÖ godinama unazad dosledno rade", rekao je Kikl.

On je napomenuo da vlada socijaldemokrata i narodnjaka nema rešenje za rekordnu nezaposlenost, poplavu ilegalnih imigranata, sve veće siromaštvo i ekonomiju koja stagnira.

Herbert Kikl
Herbert Kikl

Kikl je zaključio da je ovolika gledanost odličan znak i da mnogo govori i predstojećim pokrajinskim i gradskim izborima u Beču 11. oktobra ove godine.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track