OPROŠTAJNO PISMO DALE KOMŠIJI: U Beču pronađeni leševi dve žene i njihovih kućnih ljubimaca!

Tragedija u Zimeringu

OPROŠTAJNO PISMO DALE KOMŠIJI: U Beču pronađeni leševi dve žene i njihovih kućnih ljubimaca!

Austrija -
Komšija, koji je sa ćerkom pronašao leševe, kaže da su mu komšinice pre tragedije poslale još jedno pismo, za koje su ga zamolile da uputi na jednu adresu u Nemačkoj

BEČ - Beživotna tela dve žene i nekoliko domaćih životinja pronađena su danas u 11. gradskoj opštini Zimering. Policajci su došli na poziv 64-godišnjeg muškarca i njegove ćerke, koji su u kući jednog baštenskog naselja, kakvih ima mnogo u Beču, pronašli leševe dve žene, pet pasa i jedne mačke.

Komšija je jutros poštom dobio i oproštajno pismo dve žene koje su stanovale u kući preko puta. On je odmah zatim sa kćerkom otišao da vidi da li je istina ono što je pročitao. Već u kuhinji su pronašli jednog ustreljenog psa, a potom otkrili i leševe obeju komšinica.

Policija još nije objavila kada su se tragedija dogodila. Žene su još jednoj komšinici dostavile oproštajno pismo. Komšija, koji je sa ćerkom pronašao leševe, kaže da su mu komšinice pre tragedije poslale još jedno pismo, za koje su ga zamolile da uputi na jednu adresu u Nemačkoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track