(FOTO) UBIJENA NA SPAVANJU: Sin (45) mesarskim nožem iskasapio majku (85)!
Foto: Printscreen Krone.at/Andi Schiel

ZLOČIN U BEČU

(FOTO) UBIJENA NA SPAVANJU: Sin (45) mesarskim nožem iskasapio majku (85)!

Austrija -
Pripadnici bečke interventne policijske jedinice provalili su u stan i tamo pronašli beživotno telo ženu u krevetu i njenog sina koji nije pružao otpor pri hapšenju

BEČ - Brutalno ubistvo dogodilo se sinoć u Gastajgerovoj ulici u 20. bečkoj opštini Brigitenau (Gasteigergaße, Brigittenau) .

Leš starice (85) pronađen je danas oko podne u njenom stanu. Žena je izbodena nožem, a za ubistvo je osumnjičen njen sin (45). Prema saopštenju poloicije ubistvo se desilo u utorak uveče oko 20:45 sati. Bečlijka je najverovatnije ubijena na spavanju. Na telu je prilikom policijskog uviđaja otkriveno pet ubodnih rana koje su nanete mesarskim nožem.

Žrtva je izdahnula na licu mesta, u krevetu u kojem je i pronađena mrtva. Sin je ostao čitavu noć pored mrtve majke i tek sutradan nazvao jednog rođaka i rekao mu da je " na smrt izbo majku". Rođak mu međutim nije poverovao. Međutim, oko podne ipak je pozvao policiju.

Uviđaj u zgradi gde se dogodio zločin... Foto printscreen Krone.at
Uviđaj u zgradi gde se dogodio zločin... Foto printscreen Krone.at

Pripadnici bečke interventne policijske jedinice WEGA provalili su u stan i tamo pronašli beživotno telo ženu u krevetu i njenog sina koji nije pružao otpor pri hapšenju.

On je odmah priznao ubistvo. Prema saopštenju policije ubistvu je prethodila svađa majke i sina. Komšije su međutim šokirane i prema njihovom svedočenju nisu primetili da su majka, koja je ostala udovica i njen sin imaju nekih problema. Komšije kažu da je ubijena imala četiri sina, koji su se se brinuli o njoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track