SUKOB NARKO KLANOVA: Potukli se Avganistanaci i Čečeni, a onda se i zapucalo!
Foto: Printscreen Heute.at/ Matthias Lauber

HAOS U VELSU

SUKOB NARKO KLANOVA: Potukli se Avganistanaci i Čečeni, a onda se i zapucalo!

Austrija -
Prema saopštenju policije najpre je došlo do verbalnog sukoba četvorice muškaraca, koji su potom započeli i fizički obračun, a onda je nastala masovna makljaža

VELS - U Velsu, u utorak uveče izbila je masovna tuča petnaestak Čečena i Avganistanaca. U sukobu su potezani noževi, metalne šipke i drške od lopate, a jedan ruski državljanin je čak zapucao iz pištolja.

Policija je alarmirana u 18:54. i odmah su sve raspoložive snage odjurile u deo grada zvan Pernau, u Ulicu Tomasa Mana. Na licu mesta su zatekli su haos i petnaestoricu Čečena i Afganistanaca koji su se žestoko mlatili. Međutim kada je stigla policija oni su prekinuli sa tučom i pobacali "oružje".

Prema saopštenju policije najpre je došlo do verbalnog sukoba četvorice muškaraca, koji su potom započeli i fizički obračun, a onda je nastala masovna makljaža. Jedan 34-godišnji državljanin Rusije osumnjičen da je ispalio dva hica iz pištolja na jednog 30-godišnjeg Afganistanca, koji srećom nije pogođen. Strelac, kod kojojeg je osim vatrenog oružja pronađen i nož odmah je uhapšen.

U tuči jedno lice je teže povređeno i prevezeno u bolnicu. Policija sumnjaju da je trgovina drogom uzrok sukoba Čečena i Avganistanaca, ali će istraga utvrditi tačan razlog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track