NOĆ STRAVE U SALCBURGU: Seksualni manijak upao u ženski internat i spopadao devojčice!
Foto: Printscreen Osterreich

Policija traga za maloletnikom

NOĆ STRAVE U SALCBURGU: Seksualni manijak upao u ženski internat i spopadao devojčice!

Austrija -
Napadač je bio visok oko 165 santimetara, nosio je jarko plavu, gotovo tirkiznu jaknu sa kapuljačom, a prilikom napada nije progovorio ni reč

SALCBURG - Nepoznati muškarac zlostavljao je prošle noći stanarke ženskog internata koji se nalazi u salcburškom delu grada Itcling (Itzling).

Štićenice su izjavile da je napadač bio star oko 15 - 16 godina i da je ovaj manijak upao u internat tokom noćii lupao na vrata. Kada je jedna sedamnaestogodišnja devojka otvorila vrata on je pokušao da je slika i na silu uđe u njenu sobu. Devojka je međutim posle rvanja i tuče sa njim uspela da pobegne u sobu i zaključa se. On je tada nastavio da lupa na druga vrata i kada je ponovo otvorila sedamnaestogodišnja devojka sa njom je pokušao isto.

Manijak je onda otvorio rajsferšlus na pantalonama i počeo seksualno da uznemirava devojku.Ona je u panici pokušala da se vrati u sobu ali joj je manijak pocepao majcu i ona je ostala gola do struka. Uspela je da se otrgne i vrati u sobu.

Prema izjavama stanarki internata on je od 3.50 do 5.20 sati lupao i pokušavao da upadne u sobe devojaka. Svedoci kažu da je momak bio visok oko 165 santimetara. Nosio je jarko plavu, gotovo tirkiznu jaknu sa kapuljačom na glavi, a prilikom napada nije progovorio ni reč.

Prema saopštenju policije nijedna od devojaka nije povređena. Istraga će utvrditi kako je uljez ušao u internat.

(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track