JEDNOOKI RAZBOJNIK: Oplačkao banku i pobegao sa plenom!
Foto: Printscreen Krone.at

Nestao bez traga

JEDNOOKI RAZBOJNIK: Oplačkao banku i pobegao sa plenom!

Austrija -
IBSFELD - Naoružani i maskirani pljačkaš upao je juče popodne u jednu banku u Donjoj Austriji oteo novac i uspeo da pobegne

Bankarska službenica banke u St. Martinu Ibesfeld (Ybbsfelde) u opštini Melk izjavila je policiji da joj se čini po dijalektu da je lopov Austrijanac.

Pljačkaš je ušao u banku sa fantomkom na glavi, koja je imala samo jedan prorez za levo oko i prislonio blagajnici pištolj na glavu preteći da će je ubiti ako mu ne preda novac. Ona je preplašena predala pare a on je pokupio plen i pobegao.

Službenica nije povređena, ali je pretrpela šok. U vreme pljačke u susednoj prostoriji bilo je još zaposlenih i klijenata. Oni su videli napadača i samu pljačku, ali nisu smeli da reaguju jer je bio naoružan već su se sakrili i tu ostali dok nije otišao.

Ne zna se da li je pobegao automobilom ili pešice. Policija je na osnovu snimka nadzorne kamere saopštila da je razbojnik visok između 170 i 180 santimetara i star između 20 i 30 godina. na sebi je imao crnu platnenu jaknu, tamne pantalone i crne cipele. Na glavi je osim fantomke imao ljubičastu kapuljaču od dukserice i crno-sive rukavice.

Svi koji su videli pljačkaša mogu da se obrate policiji na broj telefona 059 133 / 30-3333.

(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track