Najnovije vesti

(VIDEO) VODITELJ NAČISTO ODLEPIO: Zabarikadirao se u studiju i istu pesmu puštao dva sata!
Foto: Printscreen Youtube

Razbio predprazničnu apatiju

(VIDEO) VODITELJ NAČISTO ODLEPIO: Zabarikadirao se u studiju i istu pesmu puštao dva sata!

Austrija
BEČ - Voditelj austrijskog radija Antena Kernten 24 puta zaredom pusti u etar pesmu "Last Christmas"

Kako prenose austrijski mediji, 27-godišnji Di-džej Džo Kolhofer se u nastupu "predprazničkog ludila" zabarikadirao u studiju sa planom da slušaocima probije mozak čuvenim hitom grupe Wham! Kako ga kolege ne bi omele, Kolhofer je vrata studija blokirao stolicom, a zatim je tokom dva sata puštao jednu te istu pesmu.

Na početku je sve delovalo kao simpatična šala, ali su slušaoci nakon izvesnog vremena počeli da se bune. Ko zna još koliko puta bi austrijski voditelj vrteo svoju omiljenu božićnu pesmu, da ga nije nazvala njegova četvorogodišnja ćerka i zamolila ga da prekine.

Austrijski mediji prenose da je tokom dvosatnog maltretiranja radio primio na stotine poziva nezadovoljnoih slušalaca koji su svoj bes iskalili i na Fejsbuku.

Kolhofer je svoj neobični postupak objasnio željom da podstakane božićni duh u opštoj, po njemu apatičnoj atmosferi, mada mnogi sumnjaju da je u pitanju marketinška akcija radija sa ciljem da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda. Kako bilo, čelnici radija su kaznili Kolhofera tako što će morati da radi i za Božić i za Novu godinu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...