NEMA TE BRAVE KOJA ĆE DECU ZAUSTAVITI: Devojčica (3) pobegla iz hotela usred noći!
Foto: Printscreen Krone.at

Mala Amerikanka lutala Salcburgom

NEMA TE BRAVE KOJA ĆE DECU ZAUSTAVITI: Devojčica (3) pobegla iz hotela usred noći!

Austrija -
SALCBURG - Da li je u potrazi za Deda Mrazom jedna trogodišnja devojčica iz Amerike oko ponoći odlutala na Badnje veče iz hotela u Salcburgu pokazaće istraga

Devojčica je neopaženo izašla iz sobe hotela u kojoj su spavali njena majka i baka. Ona je tada na sebi imala samo pelenu, pižamicu i sokne. Lutala je ulicama Salcburga, dok je na trotoaru nije primetio recepcioner drugog hotela i uveo u hol. Kada je stigla policijska patrola devojčica je mirno sedela ali nije znala da kaže odakle je došla i ko su joj roditelji.

Policija je tako pretpostavila da se radi o turistima koji su za praznike došli da posete grad, ali su morali čitav sat da obilazi hotele i zovu sve turiste kako bi pronašli njene roditelje. Kada su ih konačno našli i probudili telefonom, na pitanje da li im je ćerka u sobi majka i baka bile su zaprepašćene kada su ugledale prazan krevet Oni su odmah taksijem otišli do policijske stanice gde je devojčica mirno spavala.

Policija im je saopštila da je devojčica uspela sama da otvori vrata hotelske sobe. Presrećne majka i baka su pokupile malu lutalicu i srećne što su je zatekle živu i zdravu plačući vratile u hotel.

(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track