PORODICA UBIJENE SRPKINJE U BEČU: Sve što se piše o Aleksandri je laž, ubio ju je muž kockar
Foto: Printscreen Krone.at

Zločin u Austriji

PORODICA UBIJENE SRPKINJE U BEČU: Sve što se piše o Aleksandri je laž, ubio ju je muž kockar

Austrija -
Austrijom se nedavno pronela vest da je Aleksandru (22) srpskog porekla zadavio njen suprug Herbert S. (41) u bečkoj opštini Penzing.

Kako se navodi, iako je imao zabranu prilaska Aleksandri zbog nasilničkog ponašanja, njen suprug je kobnog dana došao u stan i posle žestoke svađe ugušio je dok su u sobi bile nihove dve ćerkice, jedna od godinu i po i druga šestomesečna beba.

U međuvremenu, mediji su preneli Herbertove navode da ga je supruga iskorišćavala. To za Kurir demantuje porodica ubijene, koja je razočarana načinom na koji je Aleksandra predstavljena u javnosti.

"Sve što je pisano o Aleksandri je laž, da se kockala i da je zbog nje Herbert izgubio kuću", kaže izvor Kurira.

"Među njima je sve bilo dobro do pre neke dve godine kada je on dobio otkaz. I tada su počele provokacije. Počeo je i da se kocka i uopšte se nije interesovao za ženu i decu. Aleksandra je morala sama da se brine o ćerkicama", tvrde iz porodice Ibraimović.

Inače, razmirice ove porodice su policiji poznate od ranije. Naime, u novembru su intervenisali po prijavi zbog nasilja u porodici, i protiv muža tada je podneta krivična prijava zbog napada, a 2014. godine dobio je i zabranu prilaska. Prema svedočenju komšija čovek je bio sklon alkoholu, a nije bio zaposlen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track