(FOTO) HOROR U BEČU: Avganistanac zario nož u glavu devojci!
Foto: Printscreen Heute.at

krvavi napad

(FOTO) HOROR U BEČU: Avganistanac zario nož u glavu devojci!

Austrija -

BEČ - Svađa momka i devojke u Devetoj bečkoj opštini Alzergrund (Alsergrund) u utorak uveče završila se tragično

Jedan 27-godišnji azilant iz Avganistana je na stanici metroa Folksoper (Volksoper) izbo svoju devojku (21). Lekari hitne pomoći uspeli su da je reanimiraju na licu mesta i zatim prebace u glavnu bečku bolnicu, sa teškim povredama glave, višestrukim prelomima i fakturom lobanje.

Svedoci su čuli užasne vriske na stanici metroa U6 kod Bečke opere oko 20 sati! Dvadesetsedmogodišnji Avganistanac je posle svađe sa sa svojom devojkom potegao nož i izbo je. Naime ona je pokušala da ga smiri i u jednom momentu krenula da mu stavi ruku preko usta dok je besno urlao na nju.

Avganistanca sprovode u policiju... foto printscreen heute.at
Avganistanca sprovode u policiju... foto printscreen heute.at

Međutim to ga je dodatno razbesnelo i on je izvadio preklopni nož (skakavac) i svom snagom nekoliko puta zario oštricu noža u njenu glavu. Tako ranjenu bacio je niz montašne čelične stepenice.

“ Užasno. Živim preko puta. Oko 20 sati sam čuo vriske i zapomaganje. Izašao sam na prozor i ugledao žrtvu u lokvi krvi“ , rekao je svedok krvavog napada Rafael S. (28).

Kaže da je napadač držao svoju devojku u naručju sve do trenutka kada ga je policija uhapsila. Sa povredama opasnim po život nesrećna devojka je kolima hitne pomoći prebačena u AKH bolnicu gde je hitno operisana. Zbog mnogobrojnih ,teških povreda glave njeno stanje još uvek je kritično.

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track