TRAGEDIJA U GORNJOJ AUSTRIJI: Čovek(45) hteo da preparkira auto ali ga je odnela bujica!
Foto: Printscreen Heute.at

žrtva nevremena

TRAGEDIJA U GORNJOJ AUSTRIJI: Čovek(45) hteo da preparkira auto ali ga je odnela bujica!

Austrija -

FRAJNBERG - Jedna osoba stradala je u Gornjoj Austriji od posledica nevremena koje je zadesilo ovaj deo zemlje u nedelju

U malo mesto Haibah u Gornjoj Austriji koji pripada Frajnnbergu sa svojih 1.400 stanovnika u noći sa subote na nedelju pogodilo je olujno nevreme sa jakom kišom koje su prouzlokovale razorne poplave.

Kako je nevreme besnilo, praćeno grmljavinom i ogromnom količinom padavina, maštanin Edmund W. (45) radnik u jednom lokalnom kasinu hteo je da preparkira svoj automobil na bezbednije mesto..

Nažalost potcenio je snagu prirode. Zahvatila ga je jaka bujica iz koje čovek nije uspeo da zvuče. Nesrećni Edmund, nije uspeo da se izađe na vreme iz automobila i utopio se. Njegov automobil i beživotno telo pronašli su vatrogasci sutradan ujutaro.

Novinar Armin Bah je dan nakon oluje na licu mesta zateka zastrašujuće slike. Nameštaj je visio na drveću , autobusko stajalište bilo je potpuno uništeno, jedna ulica odnesena… Meštani su šokirani zbog smrti svog sugrađanina i odmah su krenuli u otklanjanje štete koju je voda nanela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track