JEZIV ZLOČIN U AUSTRIJI: Iskasapio suprugu koja mu je pre mesec dana spasila život!
Foto: REUTERS

porodična drama

JEZIV ZLOČIN U AUSTRIJI: Iskasapio suprugu koja mu je pre mesec dana spasila život!

Austrija -

LINC - Užasan zločin dogodio se u Gornjoj Austriji u mestu Ried

Jozef F. (58) ubio je svoju bivšu suprugu Korneliju (Corneliu) F. (53) koja mu je pre mesec dana spasila život.

Jozef je posle svađe nožem napao Korneliju i naneo joj smrtonosne povrede po glavi, grudnom košu i rukama. Nesrećna žena je bezuspešno okušavala da se odbrani od pomahnitalog supruga.

Kada je ubio suprugu Josef F. je pokušao da se ubije prerezavši sebi vrat i on je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu i smešten na intenzivnoj nezi, zbog čega policija nije mogla da ga sasluša. Eduard F, brat ubice izjavio je da je šokiran onim što se dogodilo

„ Moja snaja Koni je pre dva meseca napustila mog brata i iselila se iz zajedničke kuće. Posle toga on je pokušao da se obesi, ali je ga je Koni pronašla i spasila mu život. On teško bolestan. Bboluje od raka pluća, operisao je i rak pankreasa i rak bešike “, rekao Eduard.

"Moj brat je bio preke naravi, a posebno od kada je oboleo. Verujem da je bio ogorčen što ga je Koni napustila i da je to motiv ubistva. Bojao se zbog toga što je ostao sam i što nema nikoga da se brine o njemu. Bili su 35 godina u braku , ali odnedavno su se stalno svađali zbog svake sitnice, i snaja je odlučila da ga napusti,"dodao je ubičin brat.

Prema izjavi Eduarda F. njegov brat je bio primljen 21. jula na psihijatriju i otpušten 25 . jula asamo nekloikodana kasnije je počinio zločin.

K. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track