Najnovije vesti

JEZIV ZLOČIN U AUSTRIJI: Iskasapio suprugu koja mu je pre mesec dana spasila život!
Foto: REUTERS

porodična drama

JEZIV ZLOČIN U AUSTRIJI: Iskasapio suprugu koja mu je pre mesec dana spasila život!

Austrija
00:00h

LINC - Užasan zločin dogodio se u Gornjoj Austriji u mestu Ried

Jozef F. (58) ubio je svoju  bivšu suprugu Korneliju (Corneliu) F. (53) koja mu je pre mesec dana spasila život.

Jozef je posle svađe nožem napao Korneliju i naneo joj smrtonosne povrede po glavi, grudnom košu i rukama. Nesrećna žena  je bezuspešno okušavala da se odbrani od pomahnitalog supruga.

Kada je ubio suprugu Josef F. je pokušao da se ubije prerezavši sebi vrat i on je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu i  smešten na intenzivnoj nezi, zbog čega policija nije mogla da ga sasluša. Eduard F,  brat ubice izjavio je da je šokiran onim što se dogodilo

„ Moja snaja Koni je pre dva meseca napustila mog brata i iselila se iz  zajedničke kuće. Posle toga on je  pokušao da se obesi, ali je ga je Koni pronašla i spasila mu život. On teško bolestan. Bboluje od raka pluća, operisao je i rak pankreasa i rak bešike “, rekao Eduard.

"Moj brat je bio preke naravi, a posebno od kada je oboleo. Verujem da je bio ogorčen što ga je Koni napustila i da je to motiv ubistva. Bojao se zbog toga što je ostao sam i što nema nikoga da se brine o njemu. Bili su 35 godina u braku , ali odnedavno su se stalno svađali zbog svake sitnice, i snaja je odlučila da ga napusti,"dodao je ubičin brat.

Prema izjavi Eduarda F.  njegov brat je bio primljen 21. jula na psihijatriju i otpušten 25 . jula  asamo nekloikodana kasnije je počinio zločin.

K. A.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...