MISTERIOZNA SMRT BEČLIJE U NJUJORKU: Pronađen mrtav na mostu posle Noći veštica!
Foto: Printscreen Heute.at

kobna žurka

MISTERIOZNA SMRT BEČLIJE U NJUJORKU: Pronađen mrtav na mostu posle Noći veštica!

Austrija -

Artur Magnus je voleo život, žurke, avanture i izazove. Međutim odlazak u SAD za Noć veštica za mladog Bečliju (31) bilo je koban.

On je stradao pod još uvek misterioznim okolnostima. Pronađen je mrtav na mostu, sav obliven krvlju.Vest o njegovoj smrti odjeknula je kao bomba među njegovim kolegama ljubiteljima ekstremnih sportova.

Još ne mogu da poveruju da je Artur Magnus, partner menadžer Džordža Fehtera, producenta manifestacije “Masters of Dirt“ mrtav. Njegovo beživotno telo pronađeno je 1. novemvra na Viliamsburg mostu u Bruklinškoj četvrti Njujorka. Jedan od očevidaca rekao je da je mislio da je to samo neka njegova šala, sve dok policija nije prekrila telo kostimiranog menadžera.

On je kako se navodi sa svojim rođakom bio na jednoj zabavi povodom Noći veštica i maskiran u jednog od trojice nasilnih likova iz kultnog serijala „ A Clockwork Orange“ . Šta se zapravo dogodilo na žurki u Bruklinu i posle nje još uvek se istražuje? Postavlja se pitanje da li je Bečlija sam napustio parti kako bi se pridružio porodici sa kojima je doputovao u SAD povodom jednog venčanja? Policija za sada nema odgovore na ova pitanja.

Špekuliše se da je ovaj mladi menadžer, pokušao da se popne na most i i da je tom prilikom pao, ali ne isključuje se i mogućnost da ga je pregazio automobil ili da je gurnut sa mosta. Lekari hitne pomoći pokušali su da reanimiraju nesrećnog muškarca, ali bezuspešno. Ustanovljeno je da je Artur Magnus preminuo od zadobijenih povreda glave. K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track