KRVAVA BEČKA NEDELJA: Srbin nasmrt izbo suprugu, u Otakringu ubijen taksista!
Foto: Printscreen Krone.at

horor

KRVAVA BEČKA NEDELJA: Srbin nasmrt izbo suprugu, u Otakringu ubijen taksista!

Austrija -

Krvava nedelja u Beču s enastavlja. U Favoritenu danas je pronađeno beživotno telo Rumunke (43) koju je ubio njen suprug iz Srbije (61).

Ovo je treće ubistvo u proteklih nekoliko dana. Rumunku ( su danas pronašlje ćerke tinejdžerke, koje su popodne vratile u stan i zatekle jeziv prizor.

Njihova majka ležala u lokvi krvi. Odmah su pozvale policiju i hitnu pomoć, međutim lekari nisu uspeli da reanimiraju ženu. Ona zadobila bviše ubodnih rana u predelu grudi.

Policija je u stanu zatekla i muža ubicu koji se nije opirao proilikom hapšenja. Dvojke su ostale nepovređene, ali su hospitalizovane zbog pretrpljenog šoka. Motiv ubistva utvrdiće istraga.

Samo dan ranije u bečkoj opštini Otakring otkriveno je beživotno telo Turčina Alija R. (32). Ovaj taksista takođe je izboden na smrt u svom stanu. Njegove kolege sa kojim aje radio uglavnom noću prijavile policiji da se nije pojavio nekoliko dana. Sumnja se da je motiv ubistva pljačka, jer je Ali navodno imao ušteđevinu od 50.000 evra sa kojom je hteo u Nemačkoj da pokrene neki svoj biznis.

Da podsetimo u nedelju je Albanac s Kosova Brahim E.. (67) na smrt izbo svoju suprugu Dragicu E. (59) i to nasred ulice posle nedeljnog ručka. . On je na saslušanju priznao zločin, ali je tvrdio da nije hteo da je ubije, već da se sve dogodilo u afektu.

Od početka 2018. godine u Beču s edogodilo čak 15 ubistava.

Kurir.rs/Krone.at

Foto printscreen krone.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track