PUTIN UHVATIO MLADU ZA RUKE, PA ZAIGRALI: Pogledajte kako ruski predsednik pleše na svadbi austrijske ministarke (VIDEO)
Foto: AP/Roland Schlager

HIT

PUTIN UHVATIO MLADU ZA RUKE, PA ZAIGRALI: Pogledajte kako ruski predsednik pleše na svadbi austrijske ministarke (VIDEO)

Austrija -

Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je venčanju austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl, a njegova poseta privukla je mnogo pažnje.

Putin je na venčanje stigao sa 10 minuta kašnjenja, a čitava ceremonija je odložena do njegovog dolaska.

PUTINOVI KOZACI NAJVEĆIM HITOM PODIGLI SVATOVE NA NOGE: Pogledajte zašto su na svadbi austrijske ministrke svi gledali u njih! Mlada prva zaigrala! (FOTO, VIDEO)

On se pojavio sa buketom cveća žute boje, koju šefica diplomatije posebno voli i iste boje kao buket koji je i nosila na večanju.

Ruski predsednik je pokazao i svoje plesačko umeće, te je zaigrao sa austrijskom šeficom diplomatije.

Kako je saopštio portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov, Putin je kao poklon mladencima doneo samovar, starinsku presu za ulje i sliku, ali i ansambl Kozaka, koji je napravio pravi šou.

Posle nastupa hora Kozaka Putin se oprostio od mladenaca i otputovao za Nemačku, gde se sastao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Kurir.rs

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track