Krmenadla u sosu od vrganja

Krmenadla u sosu od vrganja

Recept dana -

Sastojci600 g svinjskih krmenadli s kostima100 g suvih ili svežih vrganjaso, biber2 dl neutralne pavlakegrančica ruzmarinaPripremaKrmenadle ispeći na ulju s obe strane (oko 70 odsto), a zatim ih izvaditi iz tiganja. U tiganj onda staviti sušene vrganje i preliti ih čašom mlake vode. Kada smesa počne da se dinsta, vratiti krmenadle u tiganj, sipati neutralnu pavlaku, začiniti solju i biberom po ukusu i krčkati desetak minuta kako bi se sos zgusnuo. Prilog uz krmenadle mogu da budu njoke, koje se takođe mogu preliti istim sosom.Restoran Redakcija, Vlajkovićeva 8, 011/321-48-45

Šef kuhinje Pavle Sretković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track