Teleće rolnice

Teleće rolnice

Recept dana -

Sastojci600 g telećeg filea (2 x 300 g)120 g ementalera1 crvena paprika babura50 g rukoleso i biber po ukusu200 g šampinjona2 dl neutralne pavlake za kuvanje1 kašičica senfa100 g pršutePripremaTeleći file iseći napola i tučkom za meso ga izlupati i lepo razvući. Nafilovati ga ementalerom, rukolom, paprikom i pršutom, zamotati u rolnicu, posoliti, pobiberiti i peći u gril tiganju oko 15 minuta (povremeno ih okrenuti sa svake strane). Kada porumene, skloniti ih s vatre i u tiganju u kom su se pekle propržiti šampinjone iseckane na trakice, a posle nekoliko minuta dodati senf i neutralnu pavlaku i sos kuvati 10 minuta.Rolnice iseći i bogato ih preliti sosom.Pavle Sretković, šef kuhinje restorana Redakcija, Vlajkovićeva 8, 011/321-48-45

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track