Čokoladna keks torta

Prste da poližeš

Čokoladna keks torta

Recept dana -

Sastojci♦ 1/2 kg „pti ber“ keksa♦ 700 ml obranog mleka♦ 1 puding od čokolade♦ 250 g margarina♦ 150 g šećera u prahu♦ 100 g čokolade za kuvanjePripremaU toplom mleku skuvati puding, pa mu, dok je vreo, dodati izlomljenu čokoladu. Mešati dok se sasvim ne rastopi i ostaviti da se ohladi. Margarin i šećer u prahu dobro umutiti mikserom i u to dodati ohlađen puding. Keks umočiti u mleko i složiti ga u kalup. Premazati keks filom od pudinga i čokolade i ponavljati postupak dok se ne iskoriste svi sastojci. Preostalim filom dekorisati tortu, ukrasiti je narendanom čokoladom i ostaviti da se ohladi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track