(FOTO) STENA ZDROBILA AUTO: Pogledajte šta su oni preživeli!
Foto: Printscreen Tbovlje.sl

Saobraćajna nesreća u Sloveniji

(FOTO) STENA ZDROBILA AUTO: Pogledajte šta su oni preživeli!

Region -
TRBOVLJE - Dve osobe su povređene u slovenskom gradu Trbovlju u subotu ujutro kada je na njihov automobil koji se kretao lokalnim putem pala stena teška više desetina tona
1 / 4 Foto: Printscreen Trbovlje.si

Pravo je čudo kako su vozač i njegova saputnica ostali živi ispod zemlje, kamenja i blata koje se obrušilo na njihov automobil.

Vatrogasci i ekipe spasilaca uspeli su brzo da izvuku iz vozila ženu koja je bila na mestu suvozača i prebace je u bolnicu. Izvlačenje ranjenog vozača, koji je bio uklješten u vozilu, trajalo više od dva sata. POšto je oslobođen iz smrskanog automobila i on je odvezen u bolnicu.

Put će ostati zatvoren nekoliko dana jer je oštećen pri padu oko 100 kubnih metara kamenja i zemlje. Zbog odrona zemlje na drugom mestu u istom gradu u subotu su oštećene vodovodne i električne instalacije, pa je jedan dio naselja ostao bez vode i električne struje, prenosi trbovlje.si

Prema podacima slovenskog geološkog zavoda, četvrtina površine Slovenije nalazi se u zonama u kojima je moguć odron zemlje zbog čega su ugrožene kuće i saobraćajnice, a skoro svake godine bude i smrtnih slučajeva. (24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja