INVALIDSKIM KOLICIMA SE NOĆU PROVOZAO KROZ TUNEL: Slovenac se šokirao kada je video ko ga je sačekao na izlazu (VIDEO)
Foto: Screenshot

egzibicionista

INVALIDSKIM KOLICIMA SE NOĆU PROVOZAO KROZ TUNEL: Slovenac se šokirao kada je video ko ga je sačekao na izlazu (VIDEO)

Region -

Šezdesetpetogodišnjak iz okoline Izole iznenadio se kad ga je na izlazu iz tunela dočekala policija i naplatila mu kaznu, jer je mislio da će njegov bizaran poduhvat proći neopažen - naime, usred noći se kroz tunel provozao u invalidskim kolicima iako nije invalid.

Policajci su ga na izlasku iz 2 km dugog tunela Markovec zatekli u utorak u tri sata ujutro nakon obaveštenja dežurne službe kompanije DARS, koja upravlja državnim putevima i snima saobraćaj nadzornim kamerama, prenose u utorak lokalni mediji.

Osim prekršajne kazne za opasnu vožnju, neobični noćni putnik čiji motivi zasad nisu poznati biće prijavljen i zbog zloupotrebe invalidskih kolica.

Snimku koja je ubrzo postao viralan DARS je objavio kao što to povremeno čini u ekstremnim slučajevima kada neodgovorni vozači voze u suprotnom smeru ili se okreću na autoputu, a sve s ciljem da upozori sudionike u prometu.

U policiji kažu kako je nejasno što je muškarac svojim poduhvatom želeo d da dokaže.

Nagađa se da bi se moglo raditi o opkladi ili nekoj vrsti protesta, zato što su se lokalni stanovnici pre tri godine, kad je tunel otvoren, žalili vladi jer su se tunel i lokalni put gradili punih deset godina i što su na početku morali da plaćaju vinjetu za prolazak kroz tunel koji svakodnevno koriste za odlazak na posao.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track