HOROR U MARIBORU: Maloletnik pucao po ljudima ispred bolnice i ranio četiri osobe
Foto: Youtube/Printscreen

strašno

HOROR U MARIBORU: Maloletnik pucao po ljudima ispred bolnice i ranio četiri osobe

Region -

Četviri osobe su povređene u pucnjavi koja se dogodila u parku uz psihijatrijsku bolnicu u Mariboru kada je maloletnik u četvrtak oko 17 sati pucala iz vazdušne puške, javlja N1 Slovenija.

Napadač je u parku pokraj mariborske psihijatrije ranio četvoro ljudi, a svi su zadobili lakše povrede. Policija je uhapsila maloljetnika učenika obližnjeg doma. U incidentu je sudelovalo i nekoliko đaka potvrdila je upravnica tog đačkog doma koja je potvrdila i da je tinjdžer pucao na ljude iz prostorija doma. Jedan učenik već je trajno isključen iz doma, a jedan privremeno.

Kako navode, policija je posle pucnjave ušla u trag napadaču i uhapsila ga pod sumnjom da je počinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti. Policija prikuplja informacije i nastavlja istragu.

Napad se dogodio kod Ljubljanske ulice gde se nalazi psihijatrijska bolnica Urgentnog kliničkog centra Maribor. Napadač je ranio četvoro ljudi od kojih su svi zadobili lakše povrede. Među povređenima su pacijenti psihijatrijske bolnice i jedan radnik obezbeđenja.

Kurir.rs/n1info.si

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track