(VIDEO) NA SRED RASKRSNICE: Darijo zaustavio saobraćaj da zaprosi devojku!
Foto: Facebook.

Sve za ljubav

(VIDEO) NA SRED RASKRSNICE: Darijo zaustavio saobraćaj da zaprosi devojku!

Bosna i Hercegovina -
Nesvakidašnji ljubavni performans odigrao se u noći izmeću ponedeljka i utorka, oko 21 čas, na veoma frekventnoj raskrsnici na ulasku u grad

PRNjAVOR - Očito do ušiju zaljubljen, mladi Prnjavrčanin odlučio je da na originalan način kruniše ljubav, veridbom i prosidbom, sa isto tako zaljubljenom devojkom iz Gradiške, i to ni manje ni više nego višeminutnim zaustavljanjem saobraćaja na magistralnom putu Banjaluka-Prnjavor-Bijeljina!

Nesvakidašnji ljubavni performans odigrao se u noći izmeću ponedeljka i utorka, oko 21 čas, na veoma frekfventnoj raskrsnici na ulasku u Prnjavor.

Glavne "uloge" odigrali su 26-godišnjaci Darijo Čereković i Stanka Petrović. Ona je student prava, a on ekonomije.

- Imao sam nameru da voljenu, u kojoj sam našao sve najlepše i najplemenitije, zaprosim u oktobru na Zlatiboru. Nisam dozvolio da nam pomuti sreću što se taj period poklopio sa njenim ispitima.

- Pozvao sam je u Prnjavor i, sa buketom cveća i vereničkim prstenom, iznenadio dočekom na samoj raskrsnici na ulazu u grad - priča presrećni Darijo za Novosti.

Prelepa Stanka kaže da se ni trena nije dvoumila.

- Izustila sam "da", pošto je Darijo vredan moje ljubavi i poštovanja - kaže Stanka. Nisu ih zbunili tutnjava i trubljenje autobusa, teretnjaka i automobila. Nakon što su uočili o čemu je reč, poklici: "Too, bravo, majstore, kralju"!...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track