PRONAĐEN SNIMAK UBISTVA CICMILA: Ubica pucao iz škorpiona, privedeno pet osoba!
Foto: Printscreen Slobodna-bosna.ba

Odmotava se klupko

PRONAĐEN SNIMAK UBISTVA CICMILA: Ubica pucao iz škorpiona, privedeno pet osoba!

Bosna i Hercegovina -
Božidar Cicmil bio je predmet interesovanja i kriminalističkih obrada domaćih agencija i svih agencija drugih država, izjavio je načelnik kriminalističke policije Hercegovačko-neretvanske županije Ramiz Hasić

MOSTAR - Ubica Božidara Cicmila ima oko 35 godina, visok je oko 180 cm, i povređen je nakon što je ispalio hice žrtvi u leđa, saopštio je načelnik Sektora kriminalističke policije Hercegovačko-neretvanske županije Ramiz Hasić.

"Njega su dok je bežao sa mesta ubistva snimile sigurnosne kamere, ali snimak nije dovoljno jasan da bi istražitelji iz Mostara sa njega "skinuli" fotografiju egzekutora, ali se vidi da hramlje. Cicmil je ubijen je iz oružja kalibra 7,65 mm, i velika je verovatnoća da je pucano iz škorpiona", kazao je Hasić na konferenciji za štampu i dodao da je privedeno pet osoba za koje se sumnja da su umešane u zločin.

"Naši istražitelji priveli su pet osoba koje bi se eventualno mogle dovesti u vezu sa ubistvom u bilo kom svojstvu, eventualno pomagači. Na spisaku su još 33 osobe koje će u što kraćem roku biti saslušane",rekao je Hasić.

"Cicmil je u Mostar došao pre tri godine i nastavio sa drugim životom. Bio je pripadnik specijalne policije, u komunikaciji sa domaćim agencijama i policijskim agencijama drugih država i moguće je da je jedan od motiva ubistva njegov dosadašnji život", rekao je Hasić i dodao da je "Cicmil bio predmet interesovanja i kriminalističkih obrada domaćih agencija i svih agencija drugih država kao sigurnosno interesantna osoba".

Kako je saopšteno, u cilju istrage, iznesene su samo one informacije i podaci koje, u ovom trenutku, ne mogu da naškode istrazi. Božidar Cicmil ubijen je 19. oktobra u Mostaru. On se prije nekoliko godina iz Plužina doselio u Mostar i bio je vlasnik taksi udruženja "Moj taksi".

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track