SARAJEVSKA POLICIJA NA NOGAMA: Potera za pljačkašima banke, naoružani automatima ubili biciklistu!
Foto: Nap.ba

DUGE CEVI NA ULICAMA

SARAJEVSKA POLICIJA NA NOGAMA: Potera za pljačkašima banke, naoružani automatima ubili biciklistu!

Bosna i Hercegovina -
Neposredno nakon pokušaja pljačke, naoružani pljačkaši su se uputili prema izletištu Stojčevac. Na mesto događaja upućene su specijalne jedinice MUP-a KS

SARAJEVO - Policija Kantona Sarajevo traga za počiniocima jutrošnjeg pokušaja pljačke Rajfajzen banke na Ilidži koji su iz automatske puške ubili slučajnog prolaznika, kaže portparol kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irfan Nefić.

Nefić je kazao da su nepoznate osobe uz pretnju vatrenim oružjem poslovnicu banke oplačkale u 08.50 u ulici Rustempašina na Ilidži.

Lopovi, naoružani automatskim puškama i sa pancirima nakon pljačke pobegli su u pravcu izletišta Stojčevac, gde je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen biciklista.

Trenutno se za beguncima traga na Stojčevcu, a u poteru su se uključili i pripadnici specijalnhi jedinica MUP-a KS.

Očevici tvrde da su dva pljačkaša izašla iz banke naoružani automatskim puškama i ušli u automobil sa vizaček koji ih je čekao ispred. Kako tvrde dalje jedna osoba ih je čekala u automobilu. Jedan od pljačkaša je izrazito visok.

"Sve se dešavalo jako brzo. Ljudi su prolazili, a jedan čovek je bio na bankomatu. Bilo je strašno videti ih s tim puškama", kaže svedok.

(foto: Nap.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track