TV BN: Nije tačno da rušimo vlast u Republici Srpskoj
Foto: Printscreen Twitter

Političke igre

TV BN: Nije tačno da rušimo vlast u Republici Srpskoj

Bosna i Hercegovina -
BN televizija najoštrije odbacuje tvrdnje o navodnoj umešanosti u tzv. plan rušenja vlasti Republike Srpske, koje su preneli pojedini mediji, među kojima i javni servis Republike Srpske

Plasiranjem vesti, koje se fabrikuju lažnim patriotizmom u određenim političkim centrima moći truje se i seje strah u javni prostor Republike Srpske sa ciljem očuvanja pojedinaca u vlasti za koje se vezuju brojne i teške afere.

BN televizija nikada nije niti će učestvovati u tome. Za BN TV profesionalizam i sloboda nemaju cenu i zato nikada nismo padali pod nečiji uticaj.

BN TV je jedna od najgledanijih televizija kojoj građani veruju i koja nikada nije podlegla ni jednoj vlasti. Zato ne dozvoljavamo da nas kleveću oni koji za to nemaju moralno ni profesionalno pravo.

Ne dozvoljavamo da nam lekcije o poštenju i patriotizmu drže oni koji su jurišali tenkovima SFOR-a na predajnike bivše Srpske radio – televizije , oni koji su uveli stranog supervizora da uređuje program tadašnjem SRT-u, oni koji su izašli ispod tepiha i stranih centara moći....

Još jednom naglašavamo da BN televizija nikada nije bila sluga bilo kog stranog centra moći, niti bilo koje političke oligarhije, niti će to ikada biti. Zbog toga smo ponosni, kao što smo ponosni i na ono što danas predstavlja BN televizija u Republici Srpskoj, BiH, regionu i svetu.

Znamo da je BN TV na vašem udaru i da ćemo to biti zbog naše uređivačke politike, koja ce i dalje ostati otvorena i slobodna prema svima. BN TV nikada nije služila niti će služiti bilo kojem režimu nego će uvek biti uz svoje gledaoce.

(rtvbn.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track