SAMOUBISTVO UČENIKA (14) POTRESLO SARAJEVO: Spalio knjige, obuo patike i skočio sa 8. sprata!

Misterija

SAMOUBISTVO UČENIKA (14) POTRESLO SARAJEVO: Spalio knjige, obuo patike i skočio sa 8. sprata!

Bosna i Hercegovina -
SARAJEVO - Dečak (14) koji je skočio sa osmog sprata zgrade u Ulici Branislava Nušića u sarajevskom naselju Dobrinja, preminuo je usled višestrukih povreda nastalih nakon pada, potvrdio je patolog Nermin Sarajlić posle obdukcije.

Podsetimo, u ponedeljak oko 16.10 policiji je javljeno da je u zgradi na osmom spratu izbio požar, te da je potom maloletnik skočio sa terase stana. Stanari ovog naselja juče su bili šokirani i nisu želeli da govore o ovom događaju.

"Supruga i ja smo bili u stanu kada se začula neka buka, kao neki udarac. Nismo na to obratili pažnju dok nismo začuli sirenu Hitne pomoći. Kad smo pogledali kroz prozor, videli smo da neko leži na betonu ispred zgrade. Kasnije sam čuo da se radi o našem komšiji, M. R, učeniku OŠ "Aleksa Šantić" koji je navodno izvršio samoubistvo", ispričao je A. I, stanar ove ulice.

Od stanara susednih zgrada moglo se čuti da se maloletnik, navodno, od prošlog utorka nije pojavljivao u školi, te da je u ponedeljak popodne zapalio školske knjige u korpi, a potom obuo patike i bacio se sa osmog sprata.

Juče smo kontaktirali i direktora OŠ "Aleksa Šantić", Muamera Tinjaka, koji je kazao da je preminuli dečak bio odličan učenik devetog razreda i dete za primer.

(Oslobođenje)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track