(FOTO) UDALA SE PA SE UBILA: Devojka (25) popila sonu kiselinu i bacila se sa zgrade!
Foto: Facebook

Samoubistvo u Kalesiji

(FOTO) UDALA SE PA SE UBILA: Devojka (25) popila sonu kiselinu i bacila se sa zgrade!

Bosna i Hercegovina -
TUZLA - Arnela Hujdur (25) iz Hrasna kod Kalesije ubila se danas oko 13 sati skočivši sa stambeno-poslovne zgrade trgovačkog centra u centru Kalesije

Kako "Avazov" portal saznaje od očevidaca Hujdur je bila živa nakon pada na beton, a kako se nezvanično saznaje pre skoka popila je sonu kiselinu.

- Kad sam izašla iz zgrade i otvorila vrata, videla sam ženu na betonu. Tu je bila i jedna radnica iz "Piemonta". Ona je još bila živa, stenjala je i jaukala. Oko glave je bilo krvi. Mi smo je prskale vodom i prva prolaznica koja je naišla nazvala je Hitnu, a kasnije i policiju. Dok su je unosili u sanitet, bila je još živa - ispričala je žena svedok.

Arnela se udala pre sedam meseci (Foto Facebook)
Arnela se udala pre sedam meseci (Foto Facebook)

U Hitnoj službi Doma zdravlja Kalesija Hujdurovoj je pružena prva pomoć i hitno je prebačena na UKC u Tuzli, međutim na putu do bolnice zbog težine povreda ona je preminula. Osim povreda glave, Hujdur je imala povrede stopala, nogu, ruku.

Uvišaj na mestu gde se bacila Amela...  Foto printscreen avaz F. Sinanović
Uvišaj na mestu gde se bacila Amela... Foto printscreen avaz F. Sinanović

Hujdurova nije stanovala u zgradi sa koje je skočila, a niko od stanara je nije poznavao. Ne zna s emotiv zbog kojeg je Hujdur izvršila samoubistvo. Hujdur se u maju ove godine udala. Uviđaj na licu mesta izvršili su pripadnici Policjske stanice Kalesija.

(avaz,ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track