Najnovije vesti

ZENIČANKA (46) SVIREPO UBIJENA: Othranila bratanca (18), a on je zaklao zbog penzije!
Foto: Printscreen Avaz.ba

Novi detalji užasnog zločina

ZENIČANKA (46) SVIREPO UBIJENA: Othranila bratanca (18), a on je zaklao zbog penzije!

Bosna i Hercegovina
ZENICA - Prema nezvaničnim informacijama, ubica Fuade Mahmić (46) je njen bratanac M.M. (18) koji je posle ubistva pokušao da napusti državu. on je pri izvršenju ovog gnusnog zločina imao pomagača

Prema nezvaničnim informacijama najviše uboda na telu nesrećna Fuada ima u predelu vrata, sedam - osam, a vidljive su povrede duž celog tela. Moriv ubistva za sada nije poznat ali se spekuliše da može da bude finansijske prirode.

Azira Mahmić, rođaka Fuade Mahmić (46) iz Plahovića kod Zenice čije je beživotno telo pronađeno juče na karaj reke Bosne, ispod željezničkog mosta u mestu Blatuša, tvrdi da je bratić M.M. (18), kojeg je policija uhapsila, sa Fuadom otišao u petak da podignu penziju.

"Fuada je odgojila M.M. i ne možemo da verujemo je on ubio. Fuada je ubijena u svojoj kući u jednoj maloj sobici, a potom je ubica autom telo odvezao i bacio pored reke.

Kako sam čula Fuada je imala nekog čoveka s kojim se viđala i koji joj je dolazio u kuću. Slao joj je pisma po vozačima autobusa. Navodno je policija pronašla jedno pismo u kojem joj je napisao da će je smaknuti ako ga ostavi", kazala je Azira.

Da podsetimo, Fuada Mahmić je pretučena, mučena, davljena i zaklana, a njeno tijelo umotano je potom u čaršaf, koje je juče sa svezanim rukama i nogama pronašao ribar. Poslednji put Fuada je, prema rečima njenih komšija iz sela Plahovići, viđena kada je krenula da podigne penziju, a zatim je htela da obiđe sestru koja živi u Barama kod Zenice.

Policija je pretresom kuće u kojoj je živela zajedno sa sinom od brata u Plahovićima, pronašla određene predmete koji mogu da služe kao predmet istrage.  Po nalogu dežurnog tužioca, beživotno tijelo je prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica, gdje će biti izvršena obdukcija istog, kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti pod kojim je nastupila smrt.

(avaz.ba)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...