(VIDEO) REGION U ŠOKU: Snimak matorog gazde kafića i devojčice razotkrio tajne prostitucije
Foto: Printscreen

(VIDEO) REGION U ŠOKU: Snimak matorog gazde kafića i devojčice razotkrio tajne prostitucije

Bosna i Hercegovina -

ZVORNIK - Zvornik je ovih dana potresla priča o maloletničkoj prostituciji. Gradom kruži video- snimak eksplicitnih scena seksa između maloletnice i starijeg muškarca.

Mete su, najčešće, devojke iz siromašnih porodica. To je, pred kamerom ATV-a, svedočila i 17-godišnjakinja koja se, kaže, upravo zbog nedostaka novca, postala meta starijeg muškarca.

Vlasnik jedne kafane L. J. kaže da joj se danima nabacivao i nudio novac, na šta je ona na kraju pristala. Sve to zabeležila je grupa muškaraca u nameri da razotkriju postojanje maloletničke prostitucije.

- On je meni ponudio dosta para, ali da mu ja uzvratim na drugačiji način, to jest seksualnim odnosom. Pošto sam ja u veoma teškoj finansijskoj situaciji, nisam razmišljala i pristala sam na to. I kad me je povezao do škole, on je tada hteo nešto da pokuša, ali ja nisam htela i rekla sam mu da se nađemo oko pola osam. Odlučila da vam kažem da bih spasila ostale devojke koje bi možda ovo slično nešto uradile ako budu u nekom finansijskom problemu ili nešto slično, da im treba pomoć, da ovo ne urade da se spasu, da ne bi zabrljale i uništile svoju budućnost – rekla je za ATV 17-godišnja Zvorničanka.

(EPK/ATV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track