PUCNJAVA U BIJELJINI: Ubijen Siniša Glamočanin (30) osumnjičen Mile R.!
Foto: Printscreen BNTV

potera za ubicom

PUCNJAVA U BIJELJINI: Ubijen Siniša Glamočanin (30) osumnjičen Mile R.!

Bosna i Hercegovina -

BIJELJINA - U Bijeljini je u ulici Hajduk Veljka hicima iz vatrenog oružja ubijen Siniša Glamočanin

U policiji se nezvanično saznaje da je ubica Mile R. za kojim se još uvek traga.

Ubica je pobegao sa mesta događaja u crnom džipu koji je pripadao ubijenom Glamočaninu, međutim ubrzo je policija pronašla džip pored Drine, a za ubicom se još traga. Stanari ulice Hajduk Veljka ne poznaju ubijenog i kažu da on ne živi u toj ulici.

Naši izvori kažu da je ubijeni Glamočanin u pratnji još jedne osobe došao u ulicu gde se našao sa muškarcem koji je osumnjičen za ubistvo. Oni su otišli iza jedne od zgrada da razgovaraju, a zatim su se čuli pucnji, rečeno je BN televiziji.

Da podsetimo, Glamočanin je 2009. godine osuđen na devet godina zatvora zbog učešća u ubistvu Milana Mitrašinovića, bivšeg radnika OUP Savski venac. Glamočanin, koji je tada ima 22 godine optužen je da je 18. septembra 2006. na Bežanijskoj kosi, sa pokojnim Nevenom Poljčićem (23), takođe iz Bijeljine, iz „opel vektre“ u pokretu pucao na Mitrašinovića i Dragana Drčelića (21), tada suspendovanog policajca OUP Rakovica.

Mitrašinović je izrešetan i podlegao je na licu mesta, dok je Drčelić teško ranjen preminuo nekoliko sati kasnije u Urgentnom centru.

(BN televizija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track