UŽAS U ZVORNIKU: Ujak i ujna ubili dvogodišnju bebu i zakopali je!

Potraga završena

UŽAS U ZVORNIKU: Ujak i ujna ubili dvogodišnju bebu i zakopali je!

Bosna i Hercegovina -

ZVORNIK - Dečaka čiji je nestanak prijavio otac pronađeno je mrtvo u Petkovcima kod Zvornika.

Uhapšeni su M.S. (38) i njegova nevenčana supruga F.D. (34) iz Zvornika, zbog sumnje da su ubili dečaka, saopšteno je iz CJB BanjalukaMeđutim kako se nezvanično saznaje od dobro obavještenih izvora bliskih porodici osumnjičeni za ubistvo nisu roditelji deteta, nego ujak i njegova nevenčana supruga. Oni su tokom saslušanja u policiji priznali ubistvo i dezaljno opisali kako su izvršili zločin.

Ubijenog dečaka i njegovog mlađeg brata i oca, majka je napustila, a Centar za socijalni rad je decu dodelio na čuvanje baki, majčinoj majci, dok su oca dečaci povremeno posećivali. U noći ubistva, dečaci su bili kod bake.

"Prema inicijalima koje je saopštio CJB Bijeljina, mislim da bi M. S. mogao biti jedino ujak dečaka i F.D. njegova nevenčana supruga", kaže naš izvor."Otac je jako vezan za decu, on im siguran sam ne bi naudio", dodaje naš izvor.Naime, nestanak dečaka prijavljen je 18. avgusta u Policijsku stanicu Zvornik. Tom prilikom prijavljeno je da se u noći sa 16. na 17. avgust zajedno sa osumnjičenim licem F. D. udaljio od kuće. Policija je u istrazi došla do saznanja da su lica F.D. i M.S. najverovatnije ubili dečaka.Oni su uhapšeni, a u toku ispitivanja su priznala zločin nad dečakom starim 20 meseci, i opisali ovaj gnusni čin. Pokazali su mesto zločina i mesto na kojem su zakopali telo nesretnog dečaka.

(RTVBN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track