ĆAMIL DURAKOVIĆ IZGUBIO SREBRENICU: Grujičić proglasio pobedu na izborima za načelnika!
Foto: Beta

Ubedljiva pobeda

ĆAMIL DURAKOVIĆ IZGUBIO SREBRENICU: Grujičić proglasio pobedu na izborima za načelnika!

Bosna i Hercegovina -

SREBRENICA - Kandidat za načelnika Srebrenice, koji ima podršku svih srpskih stranaka, Mladen Grujičić,proglasio je večeras pobedu, uz tvrdnju da ima više od 3.000 glasova od aktuelnog gradonačelnika i protivkandidata Ćamila Durakovića.

Reč je o stranačkim podacima o izbornom rezultatu.

Iz SDA, međutim, tvrde da to nije tačno i da treba sačekati da stignu glasovi u odsutnosti i glasovi onih koji glasaju putem poste. Upitan kako će izgledati 11. jul u Srebrenici naredne godine, ako zaista dobije najveći broj glasova, Grujičić kaže da poštuje sve žrtve rata i da će Opština imati svoj udeo u tom obeležavanju, te da, pored Durakovića, ima još Bošnjaka, koji mogu da rade organizaciju obeležavanje te godišnjice.

Grujičić kaže da će sve biti kao pre i da Srbi i Bošnjaci u Srebrenici mogu da nastave da žive u miru, uprkos tome što mnogi pokušavaju da ih zavade."Na terenu Srbi i Bošnjaci izuzetno se poštuju i svi zajedno gledaju u budućnost”, rekao je Grujičić za regionalnu N1TV.

Upitan da li će predsednik SNSD doći u Srebrenicu da proslavi, ukoliko srpski kandidat pobedi, Grujičić je podsetio da je predsedik Srpske to obećao u kampanji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track