OSNOVAC UDARIO VRŠNJAKA BOKSEROM U GLAVU Ostavio ga u lokvi krvi da leži ispred škole!
Foto: Shutterstock

Vršnjačko nasilje

OSNOVAC UDARIO VRŠNJAKA BOKSEROM U GLAVU Ostavio ga u lokvi krvi da leži ispred škole!

Bosna i Hercegovina -

Učeniku šestog razreda jedne osnovne škole iz Prijedora razbijena je glava bokserom kojim ga je u potiljak dok su se tukli ispred škole, udario dve godine stariji učenik.

Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor, potvrdila je da je sukob policiji prijavljen juče oko 13.15 sati.

"Zbog činjenice da je reč o licima koja su mlađa od 14 godina, ne možemo dati više detalja o ovom slučaju", rekla je Alendarević, dodajući da je o svemu obavešten i Centar za socijalni rad u Prijedoru, ali i nadležno Tužilaštvo.

Povređeni dečak zbrinut je u prijedorskoj bolnici i upućen na kućno lečenje. Njegovi roditelji se nisu oglasili, ali zato jeste jedan Prijedorčanin koji je naveo da je prizor učenika koji s razbijenom glavom leži u lokvi krvi ispred školske kapije, pokraj jednog kioska, bio strašan.

"Niko mu nije prilazio. Uzeo sam trenerku od svog deteta kog sam dovezao u školu i zamotao mu glavu. Odvezao sam ga u bolnicu gde je utvrđeno da su mu povrede nanete bokserom, koji je navodno kupljen od žene koja ispred škole prodaje takve stvari. Lekar koji je primio dečaka obavestio je policiju. Strašno me pogodila nema reakcija posmatrača. Izgleda da smo dotakli dno", naveo je ogorčeno ovaj roditelj na svom FB profilu šokiran onim što je video.

(Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja