DODIK: Ne znam šta Crnadak i Borenović znaju o stavovima srpskog naroda
Foto: Youtube/Printscreen

Sučeljavanje

DODIK: Ne znam šta Crnadak i Borenović znaju o stavovima srpskog naroda

Bosna i Hercegovina -

Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da se u Republici Srpskoj računa stav srpskog naroda i da ne zna šta bi o tim stavovima mogli da znaju predsednik i potpredsednik PDP-a Branislav Borenović i Igor Crnadak, kad su oni već sedam godina opozicija u Srpskoj.

Ovakva reakcija predsednika SNSD-a usledila je posle tvrdnje Borenovića i Crnatka da je, podrškom kandidatu Slobodarske partije za predsednika Austrije Norbertu Hoferu, naneo štetu Srpskoj.

"Predsednik i potpredsednik PDP-a Branislav Borenović i Igor Crnadak opozicija su već sedam godina u Republici Srpskoj i to nakon što su izašli iz vlasti, jer ih je neko obavestio da će bolje proći ako ne budu uz SNSD", izjavio je Milorad Dodik.

Igor Crnadak, Foto: Beta
Igor Crnadak, Foto: Beta

Dodik je rekao da je posebno razočaran kako ga Crnadak i Borenović prate u poslednje vreme. Kaže da su nekada odmah reagovali na njegove izjave, a da sada za sve prvo čekaju mentore da im daju zeleno svetlo, pa ga tek onda napadaju.

Onaj ko je uz srpski narod imaće našu podršku, kaže Dodik, zato smo je i dali Slobodarskoj pariji iz Austrije.Crnadak iz Austrije može doneti suvenir ili čokoladu", poručio je Dodik ministru inostranih poslova BiH koga je danas u Beču dočekao šef diplomatije Austrije Sebastijan Kurc.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track