UŽAS U SANSKOM MOSTU: Žena namerno vrelim uljem polila muža!
Foto: Printscreen Mojahercegovina.com

pokušaj ubistva

UŽAS U SANSKOM MOSTU: Žena namerno vrelim uljem polila muža!

Bosna i Hercegovina -

SANSKI MOST - Prijedorska policija uhapsila je Prijedorčanku Suadu Seferović (51), osumnjičenu da je u Sanskom Mostu pokušala da ubije svog supruga Nihada (57).

“Prvi rezultati istrage ukazuju na to da ga je najverovatnije posula vrelim uljem”, rekao je policijski izvor.Snežana Galić, portparol Uprave policije MUP-a USK, potvrdila je za da je dežurni lekar Doma zdravlja Sanski Most juče u 15.40 obavestio policiju da je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen pacijent sa teškim povredama, odnosno opekotinama po glavi i vratu.

“Na lice mesta izašli su pripadnici Odeljenja kriminalističke policije Treće policijske uprave Sanski Most i dežurni tužilac, ali tu nisu zatekli osumnjičenu”, navela je Galić.

Kako Nezavisne nezvanično saznaju, Suada Seferović sinoć je pronađena i uhapšena u jednom prijedorskom motelu. Nihad Seferović je juče prebačen u na hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra RS, i hospitalizovan u Klinici za plastičnorekonstruktivnu hirurgiju.

“Pacijent je primljen s opekotinama na gavi, licu, vratu i delu grudnog koša, nanesenim vrelim uljem. Zahvaćeno je oko devet posto telesne površine. Pacijent je hirurški zbrinut, urađena je sva neophodna dijagnostika. Zdravstveno stanje pacijenta je zasad stabilno”, kazali su iz UKC RS.

(nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track