KRIJE UMESTO DA SLAVI: Bakir Izetbegović dobio unuku Srpkinju!
Foto: Printscreen Youtube

Bruka!

KRIJE UMESTO DA SLAVI: Bakir Izetbegović dobio unuku Srpkinju!

Bosna i Hercegovina -

Kada je nedavno dobio unuče, Predsednik Srpske Milorad Dodik častio je gde je stigao, radovao se ispred bolnice i slavio kod kuće, ali o prinovi u porodicama nekih političara u BiH za sada se samo šapuće po sarajevskoj čaršiji, a evo i zašto.

Član Predsedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao je deda - njegova jedinica Jasmina, koja živi u Holandiji sa svojim dugogodišnjim izabranikom Gligorom Popovićem, rodila je tamo ćerkicu, prenosi portal Princip pozivajući se na neimenovanu babicu iz holandskog porodilišta.

Iako se u Sarajevu dobro zna s kim je u vezi Bakirova ćerka, ime i prezime budućeg zeta krilo se u javnosti, pa je Popović nedavno sebi dodao ime Zakarija da ne bi pukla priča da je ćerka "prvog Bošnjaka" otišla "za Vlaha".

Interesatno, ali dugogodišnji ideološki drug Bakirovog pokojnog oca, Alije Izetbegovića, Džemaludin Latić, pamti se po tome što je decu iz mešanih brakova nazvao kopiladima, mada je negirao da je to rekao. U Titovoj SFRJ mešoviti brakovi bili su poželjni kako bi jačali zvaničnu ideologiju bratstva i jedinstva, ali se danas, iako se i dalje sklapaju u svim državama bivše zemlje, i dalje prikazuju kao opasnost.

Zasad rođenje praunuke Alije Izetegovića, koja će najverovatnije nositi prezime Popović, nije vest u federalnim medijima, ali po Fejsbuku i društvenim mrežama već pljušte čestitke.

(Princip.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja