Najnovije vesti

(FOTO) TRAKTOROM NA PUT OKO SVETA: Stigli do BiH, čudili se prizoru na koji su Bosanci već navikli
Foto: Printscreen/ Facebook

Oduševljeni

(FOTO) TRAKTOROM NA PUT OKO SVETA: Stigli do BiH, čudili se prizoru na koji su Bosanci već navikli

Bosna i Hercegovina
10:58h

Na put traktorom oko sveta pre nekoliko godina krenulo je troje Poljaka, Piotr Slivinski, Marcin Obalek i Monika Filipijuk – Obalek.

Oni su deo projekta "Traktorijada - Traktorom oko sveta", a njihov traktor star je 52 godine.

Juče je ovaj trojac posetio i Bosansku dolinu piramide u Visokom, a ove godine su obišli veći deo Južne Amerike, uključujući i Peru, Boliviju, Čile i Argentinu.

Rekli su da su ranije mnogo čitali o piramidama i o projektu u Visokom, te da su odlučili da obiđu tunel Ravne i Bosansku piramidu Sunca.

"Utisci su zaista pozitivni, cela lokacija je na neki način mistična, ali se oseti i ta neka pozitivna energija. Sad nastavljamo putovanje na Bosansku piramidu Sunca", kazali su Piotr, Marcin i Monika, a nakon posete Visokom obišli su i Sarajevo i Mostar. Ovaj trojac uživao je u bosanskim specijalitetima, pohvalio se porcijom ćevapa, a ostao začuđen označenim minskim poljem.

Sarajlije su takođe bile začuđene ovim nesvakidašnjim prizorom i jedinstvenim traktorom, pa su ga fotografisali i fotografije objavljivali na društvenim mrežama.

Nakon BiH idu prema Crnoj Gori i Albaniji, i dalje prema svom krajnjem cilju, Africi, Egiptu i u obilazak egipatskih piramida.

(faktor.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...