DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO REGION: Ušunjao se u kuću i mučki ubio ženu koja mu je rodila troje dece
Foto: Avaz.ba, Foto: Avaz.ba

NEZAPAMĆENO U CAZINU

DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO REGION: Ušunjao se u kuću i mučki ubio ženu koja mu je rodila troje dece

Bosna i Hercegovina -

Bosanska krajina, a pogotovo Gornja Koprivna kod Cazina, šokirani su posle svirepog ubistva 37-godišnje Mirele Lulić-Beganović, majke troje dece, koju je u kući njenih roditelja pištoljem usmrtio suprug Rifet Lulić (42).

Horor scene

Lulić, cazinski policajac, ustrelio je suprugu sa čak sedam metaka iz privatnog pištolja i to dok je nesrećna žena spavala. Takav zločin Krajina ne pamti. Tugu i očaj porodice Beganović - oca Selima, majke Džemile, sestre Sanele i braće Senada i Seada, koja važi za izuzetno mirnu i poštenu - pokušali su da ublaže brojni članovi porodice, prijatelji i komšije.

"Kakav je to čovek pa je suprugu koja mu je rodila troje zlatne dece, služila i njega i roditelje skoro dve decenije, mogao tako mučki ubiti, i to na spavanju!? Kukavica, bespomoćnu ženu usmrtiti sa sedam metaka u krevetu, i još bolesnu!? Da je makar i sebe ubio", govori u dvorištu Beganovića jedan rođak ubijene Mirele.

U sobi na spratu gde se odigrao zločin - horor scene. Lulić je, iskoristio priliku kada nikoga nije bilo u kući i iz neposredne blizine pucao u suprugu.

Otac Selim ne progovara ni reč i stoji uz kuću. Majku Džemilu teše komšinice, sestra Sanela ne prestaje da plače. Meštani Gornje Koprivne kažu da nisu ni pomišljali na tragičan rasplet u braku Rifeta i Mirele Lulić, jer su važili za skladan par. Nisu to slutili ni Selim i Džemila Beganović kada im je ćerka u poslednja dva meseca zbog psihičkih problema sve češće dolazila u porodičnu kuću da se, kako je govorila, odmori.

Sa suprugom Rifetom i decom živela je u selu Krivaji. Na dan ubistva, Rifet je dobro raspoložen i nasmejan došao pre podne da vidi suprugu. Kada je oko 13.30 sati krenuo nazad, sa sobom je poveo četvorogodišnjeg sina.

Očevici kažu kako ga je Mirela ispratila do dvorišta i da je nasmejana mahala njemu i najmlađem detetu dok su kretali autom.

Oko 19 sati se vratio u kuću tasta i tašte i je napravio nezapamćen zločin.

Kada je ubio suprugu, seo je u vozilo i predao se cazinskoj policiji bez ijedne izgovorene reči.

Prema naredbi nadležnog tužioca, sudski veštak patolog je obavio obdukciju tela.

(Kurir.rs/ Avaz.ba)

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track