(FOTO) STRAVA I UŽAS: Zatekla komšiju kako joj siluje kravu!
Foto: Printscreen Avaz.ba

morbidno otkriće

(FOTO) STRAVA I UŽAS: Zatekla komšiju kako joj siluje kravu!

Bosna i Hercegovina -

TEŠANJ - Policija u tešanjskom selu Mekiš, tačnije zaseoku Roše istražuje slučaj koji je šokirao mesto i okolinu. Bračni par Spahić tvrdi da su u štali zatekli komšiju Agu B. kako siluje njihovu kravu.

foto: Printscreen Avaz.ba

"Videla sam da je kravi dignut rep, a Ago se popeo na kantu, imao je spuštene pantalone. Šokirala sam se, skoro sam pala, viknula sam: "Ago, što to radiš mojoj kravi?" On se mrtav hladan, spustio sa kante i otišao", ispričala je za Dnevni avaz Halima Spahić koja tvrdi da je njen komšija Ago B. u noći sa srede na četvrtak oko 2 sata i 20 minuta silovao kravu.

foto: Printscreen Avaz.ba

Kako su supružnici Spahić ispričali policiji, te noćiprobudio ih je lavež pasa. Izašli su na balkon i u štali čuli neko škripanje. Ušli su i kako navode, tamo zatekli Agu B. da opšti s kravom. Odmah su pozvali policiju i veterinare. Sestra brani osumnjičenog Agu i kaže da su ih Spahići polse tog incidenta kamenovali i svašta im govorili. Spahići to negiraju.

Šokantni slučaj verovatno bi ostao zataškan da očajni meštani putem društvenih mreža nisu molili nadležne i medije da im pomognu.

foto: Printscreen Avaz.ba

"Samo je to tema razgovora. Znam tog Agu, on teško živi, supruga ga je napustila. Sa sestrom Sedifom ide i nadnicu kad ga neko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba da istraži, ako bude kriv, neka odgovara", kaže meštanin E.A.

foto: Printscreen Avaz.ba

Agin prijatelj Edin T. rekao je da je Ago u zatvoru. Halima i Izet Spahić pozvali su policiju, tužilaštvo i vlasti Tešnja da Agu smeste u bolnicu ili zatvor. Kako su rekli kravu će da prodaju, a na prozor štale postaviće metalne rešetke.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track